Pagina 1 van 1

Hartoverslagen

Geplaatst: do 07 mar 2019 15:44
door Muurbloem08
Hallo allemaal,

Ik heb veel last van hartoverslagen. Vannacht ook weer. Dan lig ik daar wakker van en word ik paniekerig van angst. Mijn hart fladdert regelmatig. Dan voel ik een slag en een bonk er achteraan. Soms de hele dag door. Dan weer een paar dagen niks. Ik dronk al niet veel koffie. Zo'n 2 kopjes per dag maar die durf ik niet meer te pakken. Bang dat het erger wordt. Heb al eens een holteronderzoek gehad maar daar kwam niets uit.
Ik ben blij met dit forum. Het is zo herkenbaar allemaal. Ook de rest van mijn klachten.

Muurbloem

Re: Hartoverslagen

Geplaatst: do 07 mar 2019 16:15
door Mymi
Hoi Muurbloem,

Ook ik ben nog regelmatig bang voor mijn hart, ook ondanks diverse onderzoeken, maar dat is al weer een paar jaar geleden en dan denk ik wel eens is het nog steeds wel goed allemaal?
Die hartoverslagen heb ik ook gehad een paar jaar geleden, heb ik ook een holter voor gedragen, was allemaal goed, hartoverslagen schijnen ook meestal onschuldig te zijn.
Een paar weken geleden had ik het ook weer ineens een paar uur, daarna was het weer over.
Nu de afgelopen dagen af en toe weer een steek bij mijn hart.
Ik probeer me er niet meer zo druk om te maken, meestal gaat het weer over, maar vervelend blijft het wel altijd.
Sterkte met alles !

Mymi

Re: Hartoverslagen

Geplaatst: vr 03 mei 2019 09:43
door Lotte
Hoi meiden,

na bijna een jaar geen hartkloppingen meer te hebben gebruik ook b├Ętablokkers gisteravond ging het weer mis opeens harde hartbonk om de zoveel tijd harde bons mij man was werken ik was alleen en zo bang trillen en onrustig van binnen zo bang dat mij hart het begeeft. Ha heeft geluisterd maar schijnt goed te zijn en nog voel ik het dat gebonk. Word er zo bang van en moe wie herkent dit ????

Groeten, Lotte