Geen "rat-race" meer

Behoeften die veranderen. Een andere kijk op het leven of op de wereld.
Balans opmaken en hervinden
Levensvragen - Inzichten - Bewustwording - Intuïtie die zich ontwikkelt
Anna1962
Berichten van Anna1962
Onderwerpen van Anna1962
Menopauzejaar: Baarmoeder verwijderd
Leeftijd NU: 57

Geen "rat-race" meer

Bericht door Anna1962 » di 20 aug 2019 15:13

Hallo dames,

Ik voel me net een ui die laagje voor laagje afgepeld word, dat ik meer bij de kern van mijzelf kom zeg maar, heb vandaag een redelijk heldere start en voelde een vorm van acceptatie van hoe ik nu in elkaar steek en wat mijn doel voor de toekomst is, ik wil oud worden samen met mijn man, weer leuke dingen gaan doen maar wel op een andere manier dan vroeger, ik heb geaccepteerd dat ik niet meer in de "rat-race" van tegenwoordig mee hoef te doen en dat ook helemaal niet meer wil, ik hoef niet met iedere mode mee te lopen, ik wil gewoon mijzelf kunnen en mogen zijn!
Ik voel me ook niet meer schuldig dat ik niet meer voor iedereen klaar sta, het is nu tijd voor mijzelf!
Voel me ook niet echt schuldig dat ik bv mijn zoon niet heb kunnen helpen met de verhuizing, vroeger moest ik,in opbouw van mijn leven en gezin, ook alles zelf doen en ben daar alleen maar door gegroeid en sterker door geworden. Ik kan dit nu makkelijk zeggen omdat mijn kinderen volwassen zijn, dit gaat natuurlijk niet op als je nog kleintjes of pubers thuis hebt wonen!
Stukje bij beetje heb ik geaccepteerd dat het nooit meer gaat worden zoals vroeger,het voelt aan als het pellen van een ui!
Neemt natuurlijk niet weg dat ik nog veel klachten heb en ook mijn sombere buien zijn niet weg en voel me nog steeds verdrietig en naar maar inzicht in de situatie en voelen waar je geestelijk zit geeft wel rust.
Ik realiseer me dat het morgen zomaar weer anders kan zijn en mijn heldere moment gevoel weer helemaal kwijt ben!

Groetjes Anna  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht