Wankel op de benen

Voor wie medisch ingrijpen nodig heeft om overgangsklachten te onderdrukken.
Voor aandoeningen die zich naast de overgang nog wel eens manifesteren.
En voor wie geestelijke overgangsklachten wil behandelen als een stoornis/aandoening.
Renee55
Berichten van Renee55
Onderwerpen van Renee55
Menopauzejaar:
Leeftijd: 58

Wankel op de benen

Bericht door Renee55 » ma 23 jan 2017 15:53

Hallo dames,

Sinds de zomer vorig jaar sta ik te wankelen op mijn benen. Ik ben niet duizelig. Ook een bezoek aan de neuroloog en de KNO-arts heeft niets opgeleverd. Van de huisarts kreeg ik onlangs cinnarizine voorgeschreven, een middel tegen reisziekte/duizeligheid. Helaas kreeg ik die avond na het nemen van dat pilletje hartkloppingen, dus daar ben ik mee gestopt. Dat wankelen op mijn benen belemmert me flink in het alledaagse leven: de trap aflopen gaat beroerd, idem met bukken en door de knieën zakken of gewoon een wandeling door de natuur.
Heeft iemand hier ook last van en misschien een oplossing gevonden?

groet, ReneeMoon1967
Berichten van Moon1967
Onderwerpen van Moon1967
Menopauzejaar:
Leeftijd: 52

Re: Wankel op de benen

Bericht door Moon1967 » di 21 mar 2017 23:28

Hoi Renee

Ik zie nu je berichtje pas. Ik heb dat ook heel erg. Ben door de huisarts naar de duizeligheidspoli gestuurd. Daar hebben ze alles bekeken en getest. Ogen, oren, hyperventilatie en een scan van het hoofd. Alles goed. Niks aan de hand, behalve dan hyperventilatie. Daarvoor naar ademhalingstherapie geweest. Maar voor de hyperventilatie heb ik al zoveel therapie gehad, dat weet ik nu wel. Maar dat wankele, duizelige gevoel gaat niet over. Ik heb het vaak als ik stil sta om bijv. Met iemand te praten. Dan koet ik mij echt aan iets of iemand vasthouden, anders lijkt het net of ik omval. Heb jij dat ook? Een oplossing heb ik ook nog steeds niet, helaas. Sterkte.

Groeten, Monique

Adriana1970
Berichten van Adriana1970
Onderwerpen van Adriana1970
Menopauzejaar:
Leeftijd: 49

Re: Wankel op de benen

Bericht door Adriana1970 » do 16 mei 2019 14:01

Hallo!

Beetje late reactie maar ik zocht naar het symptoom wankel op benen op Google en kwam hier terecht. Ik heb veel verschillende klachten maar de ergste vind ik dat wankelen. Elke keer ben ik me daar zo van bewust en het maakt me ook bang. Ik sta af en toe gewoon te tollen zonder dat ik draaierig ben in mijn hoofd, het is meer alsof ik mijn evenwichtig niet kan houden. Ik voel me wel vaak licht en naar in mijn hoofd. Ook ik ben naar de duizeligheidspoli geweest en kreeg de diagnose chronische hyperventilatie.

Ik word er soms radeloos en moedeloos van maar het sterkt me dat ik niet de enige ben.
Heeft iemand nog tips of ervaringen?

Bedankt
Adriana

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht