Spotting

Tijdens de overgang kan je menstruatiepatroon op allerlei manieren veranderen. Heftiger, minder heftig, vaker, minder vaak enz. Vind er- en herkenning.
TheavdV
Berichten van TheavdV
Onderwerpen van TheavdV
Menopauzejaar:
Leeftijd: 59

Spotting

Bericht door TheavdV »

Hoi

Ik hoop en denk dat ik niet de enige ben. Ik heb al ruim een jaar geen gewone menstruatie meer gehad alleen tussendoor wat spotting van 1 a 2 dagen. En nu weer twee weken kleine druppeltjes en met afvegen soms wat bloed ik wordt er depri van zijn dit nou nog de hormonen?
Ik ben nog geen jaar bloedvrij geweest alleen wat spotting. Ik hoop op reacties zodat ik wat gerustgesteld ben!
Die overgang weet wat het tast mijn humeur ook aan.

Groetjes, TheaPien
Berichten van Pien
Onderwerpen van Pien
Menopauzejaar: 2009
Leeftijd: 68

Re: Spotting

Bericht door Pien »

Hoi Thea,

Bij mij rommelt het al 6 jaar zo. Je moet onder de titel ;Boven 60 jaar en nog steeds bloedverlies maar eens kijken.Op het ogenblik gaat het goed .Na de laatste ingreep geen bloedverlies meer gehad. Hopelijk blijft het zo. Sterkte met alles.

Gr.Pien.

Mrsx
Berichten van Mrsx
Onderwerpen van Mrsx
Menopauzejaar:
Leeftijd: 49

Re: Spotting

Bericht door Mrsx »

Hallo

Soms heb je het geheel gehad met de overgang.. vandaag heb en had ik zo'n dag. Het gerommel etc, ik raak het meer dan zat... toch ben ik niet de enige als ik het zo lees, ik denk dat het einde nadert.. De afgelopen maanden sloeg ik eindelijk eens een menstruatie over. Maar ik ben dus niet de enige, nu een paar dagen spotting, 1,5 dag niets en vandaag weer, spotting. Soms kan een mens erg wanhopig ervan worden.. Komt echt door de hormonen, die een nieuwe balans proberen te vinden.. maar dan zijn dit soort stukjes zijn dan zo ontzettend fijn om te lezen. :o

Mrsx

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht