Steeds meer last net voor mijn menstruatie

Tijdens de overgang kan je menstruatiepatroon op allerlei manieren veranderen. Heftiger, minder heftig, vaker, minder vaak enz. Vind er- en herkenning.
Mtjong
Berichten van Mtjong
Onderwerpen van Mtjong
Menopauzejaar:
Leeftijd: 50

Steeds meer last net voor mijn menstruatie

Bericht door Mtjong »

Hallo Allemaal,

Ik ben 45 jaar en heb toch al een paar jaar net voor mijn menstruatie opvliegers en gewoon ook steeds meer klachten.
Ik menstrueer nog wel iedere maand redelijk op tijd maar de menstruatie is heftiger en ik heb voor en na de menstruatie behoorlijk last van opvliegers (soms lijkt het wel alsof ik erin blijf en heb ik de hele tijd het gevoel dat mijn rug in buik in brand staat) , ben heel erg moe en prikkelbaar en heb tijdens al deze opvliegers ook echt geen trek (zeker als ik heb staan te koken dan hup komen ze en dan zit iedereen lekker te eten behalve ik). Het lijkt wel of deze klachten steeds erger worden.

Herkent iemand dit??
Gr. Mary
Lia
Berichten van Lia
Onderwerpen van Lia
Menopauzejaar:
Leeftijd: 63

Re: Steeds meer last net voor mijn menstruatie

Bericht door Lia »

Hallo Mary,

Dat is wel een heel aparte conclusie op een forum dat bulkt van gelijksoortige ervaringen. En dus van herkenning en (ervarings)informatie.

Lia

Vesna45
Berichten van Vesna45
Onderwerpen van Vesna45
Menopauzejaar:
Leeftijd: 46

Re: Steeds meer last net voor mijn menstruatie

Bericht door Vesna45 »

Hoi Mary,

ik heb precies dezelfde klachten daarbij ook nog zoveel pijn in mijn gewrichten en de hartkloppingen komen soms ook zomaar, ik ben heel blij met dit forum zit er net pas op zie veel herkenning en zodra ik weer last heb dan is het gyn hier troost te vinden, ben al 3 x op de spoed beland en de nodige controles gehad gelukkig is alles tot zover goed maar wil toch wel af en toe als ik zon last van die hartkloppingen heb dat ik zelfs niet meer weet hoe te ademen terug naar de cardioloog maar heb het nog niet gedaan.
Heel veel sterkte blijf positief dan komen we er wel :D

Groetjes Vesna

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht